Η Ομάδα Μας

 
 
 

 
 
 
 
Η εταιρεία μας με έδρα τον Πειραιά, παρέχει ένα ολοκληρωμένο μοντέλο υπηρεσιών Διαμεσολάβησης Ευρωπαϊκών προδιαγραφών.
 
 
Τριτσαρώλη Άννα Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια
 
 
 

Άννα Τριτσαρώλη

 

Εκπαιδευτικός - Συγγραφέας & Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια

 
Η Άννα Τριτσαρώλη, Πτυχιούχος Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, είναι Εκπαιδευτικός, Συγγραφέας και Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με Α.Μ .2099.

Ειδικά εκπαιδευμένη στη Διαμεσολάβηση από το ΚΕ.ΔΙ.Π. Πειραιά(Κέντρο Διαμεσολάβησης Πειραιά) με το πρόγραμμα international Mediation Consulting του Καναδά λαμβάνει μέρος με ρόλο στις προσομοιώσεις στην εκπαίδευση των υποψηφίων Διαμεσολαβητών στο ΚΕ.ΔΙ.Π. Με εμπειρία ετών, από το 1996 έως και σήμερα, στην επικοινωνία και διαχείριση ανθρωπίνων σχέσεων, με ειδικές σπουδές, γνώσεις και δεξιότητες στη διαχείριση τραπεζικών οφειλών, διαμεσολαβεί για διαφορές εμπορικές, μονομελούς και πολυμελούς Πρωτοδικείου, οικογενειακές, μισθωτικές, εργατικές, γειτονικές, χρηματιστηριακές, αποζημίωσης ιατρικών λαθών, προσβολής εμπορικών σημάτων και διεκδίκησης αμοιβών επαγγελματιών. Διατηρεί από το 1996 έως και σήμερα στον Πειραιά ατομική επιχείρηση με μια ομάδα στελεχών, που απαρτίζεται από επιστήμονες, οικονομολόγους, φοροτεχνικούς, νομικούς, με μακρόχρονη εμπειρία στην παροχή μεγάλου εύρους συμβουλευτικών υπηρεσιών από την πρόταση διευθέτησης κάθε ζητήματος μέχρι την εφαρμογή της. Στην επαγγελματική της διαδρομή σημαντικό κεφάλαιο αποτελεί και η ενασχόλησή της με την παραγωγή και αρχισυνταξία ενημερωτικών τηλεοπτικών εκπομπών, που προέβαλαν νομικά και ιατρικά θέματα. Επίσης είναι συγγραφέας του εκπαιδευτικού βιβλίου Παραμυθολόγιο, το οποίο αποτελεί εγχειρίδιο των γονιών στην ανατροφή των παιδιών, καθώς περιλαμβάνει άρθρα παιδοψυχολογίας και έχει διασκευαστεί με τη σκηνοθετική επιμέλεια του ηθοποιού του Κώστα του Αρζόγλου σε θεατρική παράσταση εκπαιδευτικού χαρακτήρα, προτεινόμενη από το e-yliko του Υπουργείου Παιδείας για τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

 
 
 
 
 

 
 
 

Νομικοί που αρθρογραφούν

 
 
 

 
 
 
 
 
 
 

Μάριος Δουλγεράκης

 

Δικηγόρος

 
Ο Μάριος Δουλγεράκης ασκεί συνεχή μαχόμενη δικηγορία από το έτος 2002, με δικαίωμα παράστασης στον Άρειο Πάγο και σε όλα τα Ανώτατα Δικαστήρια της Χώρας. Αποφοίτησε το έτος 2000 από τη Σχολή Νομικών και Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης βαθμό Πτυχίου ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ.

Από την αρχή της σταδιοδρομίας του ασχολήθηκε με υποθέσεις από τον χώρο του Αστικού, του Εμπορικού, του Εταιρικού και του Τραπεζικού Δικαίου, σε επίπεδο συμβουλευτικής και προληπτικής δικηγορίας, καθώς και με εκπροσώπηση των πελατών του στα Δικαστήρια όλης της Χώρας.
 
 
 
Μάριος Δουλγεράκης Δικηγόρος
 
 
 
 
Κατά το παρελθόν συνεργάστηκε με την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ, το ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ, το ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ και πλήθος εταιρειών, μεταξύ των οποίων ενδεικτικά το τηλεοπτικό κανάλι STAR CHANNEL (ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ) , η ΚΑΛΥΨΩ ΑΕΒΕ και η ψηφιακή βάση νομολογίας και νομοθεσίας ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ. Υπήρξε από τους πρώτους Δικηγόρους που ανέλαβαν υποθέσεις ρύθμισης οφειλών δανειοληπτών, με ιδιαίτερα επιτυχή αποτελέσματα.

Στο πελατολόγιο του περιλαμβάνονται ιδιώτες και επιχειρήσεις. Είναι διαχειριστής και εκπρόσωπος δύο αλλοδαπών εταιρειών με αντικείμενο δραστηριότητας την αγορά και την αξιοποίηση ακινήτων. Παράλληλα με την άσκηση μαχόμενης και συμβουλευτικής δικηγορίας, ασκεί επιστημονικό έργο δημοσιεύοντας άρθρα του σε περιοδικά και ιστοσελίδες.

 
 
 
 

Συνεργάτες

 
H ομάδα του γραφείου Διαμεσολάβησης, είναι μια ομάδα στελεχών, που απαρτίζεται από Επιστήμονες, Οικονομολόγους, Λογιστές, Νομικούς με μακρόχρονη εμπειρία στην παροχή μεγάλου εύρους συμβουλευτικών υπηρεσιών από την πρόταση διευθέτησης κάθε ζητήματος μέχρι την εφαρμογή της.